La Guerra Civil A Sant Llorenç Des Cardassar: Republicans A Sa Coma I A Son Carrio PDF

Descubre el libro de La Guerra Civil A Sant Llorenç Des Cardassar: Republicans A Sa Coma I A Son Carrio con enmarchaporlobasico.es. Lea el PDF de La Guerra Civil A Sant Llorenç Des Cardassar: Republicans A Sa Coma I A Son Carrio en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Guerra Civil A Sant Llorenç Des Cardassar: Republicans A Sa Coma I A Son Carrio y otros libros de Josep Cortes Servera.
Enmarchaporlobasico.es La Guerra Civil A Sant Llorenç Des Cardassar: Republicans A Sa Coma I A Son Carrio Image
FECHA
2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO
2,99 MB
ISBN
9788416163861

DESCRIPCIÓN

Històries documentades i cruels, que ara veuen la llum a San Llorenç.Josep Cortès, a partir de la informació aconseguida de manera pacient i manejada a consciència, ha sabut discernir entre l’anècdota i el bessó de la història. Amb l’assessorament de gent sàvia com Antoni Riera Melis, Guillem Pont, Llorenç Capellà o Rafel Duran, ha anat bastint una història que és molt més que un aplec d’episodis de la Guerra Civil. És un aplec que es converteix des d’ara mateix en referència obligada dels mallorquins -no només dels llorencins- que vulguin conèixer, a través d’un treball honest, un fragment important d’una de tantes històries que ens havien estat robades, segrestades o simplement arraconades, cobertes per les teranyines de la por o la vergonya.
DESCARGAR LEER EN LINEA

Ahir horabaixa, damunt les 20.30 hores, es va dur a terme la presentació de l'interessant llibre (i document històric) La guerra civil a Sant llorenç des Cardassar.Republicans a sa Coma i a Son Carrió, de Josep Cortès Amb una afluència de públic més gran del que és habitual en aquest tipus d'actes Continua →

"La guerra civil en el Llevant de Mallorca ... delegacions de sa Coma i Son Carrió. ... Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar.

LIBROS RELACIONADOS